Sylvie Meis is weer single: Momo bevestigt breuk

4 augustus 2015 14:56 | sterren | Door Televizier

© EPA

Het is uit tussen Sylvie Meis en Maurice Mobetie. De Zwitserse clubeigenaar, ook wel bekend als Momo, bevestigt: "Mijn status is vrijgezel."

Sylvie Meis en Maurice 'Momo' Mobetie zijn uit elkaar. "Mijn status is vrijgezel," bevestigt Momo aan Shownieuws. "Ik kan er niets slechts over zeggen. We hebben een mooie tijd gehad." Aan RTL Boulevard vertelt de Zwitserse clubeigenaar dat hij een einde maakte aan de relatie. Het stel zou als vrienden uit elkaar zijn gegaan.

Cryptische boodschap

Eerder vandaag zette Momo al een cryptische boodschap op Instagram. "Everybody wants happiness, no one wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain," schreef de spierbundel. Tegelijkertijd bleek dat Sylvie een romantische foto van de twee had verwijderd van haar social media.

Vijf maanden

De relatie tussen Sylvie en Momo heeft ongeveer vijf maanden geduurd. In maart werd het stel voor het eerst samen gespot. De ex van Rafael van der Vaart was toen pas net weer single na een korte relatie met de Amerikaanse zakenman Samuel Deutsch.

Lees ook:
Momo houdt net als Sylvie van selfies

Meer over