Sylvie sprakeloos door uitspraken Sabia

30 augustus 2013 12:25 | sterren | Door Televizier

Er lijkt voorlopig nog lang geen einde te komen aan de hele soap rondom Sabia, Sylvie, Rafael en Guillaume. Vandaag doet Sabia weer een boekje open over Sylvie.

Eerder wist de Duitse krant Bild al heel wat sappige verhalen bij Sylvies ex-Guillaume Zarka vandaan te halen, nu blijkt ook Sabia Engizek losloppig tegenover het blad.

Sylvie koppelde Sabia en Rafael

Gisteren onthulde Sabia al dat Sylvie verschillende affaires had tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart. Nu vertelt Sabia dat Sylvie het volgende heeft gezegd: "Kun jij Rafael niet versieren, dan zet ik er een fotograaf op. Op die manier kan ik met een gunstige regeling uit het huwelijk stappen."

Ruzie Sabia en Rafael

De uitspraken van Sabia lijken niet goed voor haar relatie met Rafael. Bruno heeft foto's in handen waarop te zien is dat Rafael en Sabia ruziemaken in hun tuin. Ondertussen zit Sabia met haar handen in het haar op een stoepje.

Sylvie is sprakeloos

Inmiddels heeft ook Sylvie een korte reactie gegeven om de gemene woorden van haar voormalig beste vriendin. Ze vertelt aan Bild sprakeloos te zijn.

"Het is ongelooflijk. Iemand die ik vertrouwde en liefde heb gegeven verraadt me zo. Ik ben hier nu weer sprakeloos van. Mijn juridische team zal hopelijk alles onder controle krijgen. Ik vind het jammer dat er zo veel leugens worden verteld", zegt de blondine.

Meer over