SYTYCD-danser Timor ontkent affaire met wereldster Madonna

23 januari 2014 16:12 | sterren | Door Televizier

Timor Steffens ontkent dat hij aan het daten is met wereldster Madonna. Wel is er volgens de 26-jarige danser een klik met de 55-jarige zangeres.  

"Zij waardeert het als iemand zegt waar het op staat", vertelt Timor in het AD. Volgens de Schiedammer zijn de twee gewoon vrienden. Het is voor mij nu zo normaal om met haar om te gaan, maar ik snap dat iedereen het spannend vindt. Zij is de Queen of Pop, een levende legende. Maar we zijn echt gewoon goed bevriend, ongeacht alle verhalen.”

Geruchten

Timor noemt de verhalen dat hij en Madonna samen de nacht hebben doorgebracht pure onzin. “We hebben niet samen de nacht doorgebracht in een hotel of op een boot. Onzin! Ik heb, nu ik in Nederland ben voor optredens tijdens de Vrienden van Amstel Live, een eigen hotelkamer en daar slaap ik ook.’’

Affaire

Geruchten over een affaire tussen de SYTYCD-danser en de wereldster ontstonden toen het tweetal samen in Rotterdam werd gespot. Ze prikten samen een vorkje week in het Japanse restaurant Ono in Rotterdam. De eigenaar bracht het verhaal destijds naar buiten.

Hielenlikkers

Volgens Timor moesten ze gewoon iets zakelijk bespreken. "Dus toen kwam ze even langs. Ik ben een sociaal persoon, ik zeg wat ik denk en ik ben mezelf. Artiesten als Madonna hebben al genoeg hielenlikkers om zich heen.”

Meer over