Pittige tijden

Tanja Jess erkent relatieproblemen: 'Charly laat problematisch gedrag zien'

1 april 2022 10:17 | sterren | Door Judith Regeling

© ANP Kippa / Robin van Lonkhuijsen
Tanja Jess heeft gisteravond in een statement op Instagram gereageerd op alle geruchten rondom het vreemdgaan van haar man Charly Luske. Dit deed ze naar aanleiding van een video van Roddelpraat.

Eén ding staat buiten kijf: ze is woest dat dit op deze manier naar buiten is gebracht.

Roddelpraat

Het online roddelprogramma Roddelpraat, van Dennis Schouten en Jan Roos, bracht woensdag naar buiten dat Charly Luske zijn vrouw zou hebben bedrogen met een 20-jarige dame. Hij zou intiem met haar hebben gedanst en achteraf nog wat berichten van diezelfde aard hebben verstrekt.

Charly Luske

Hoewel Tanja Jess hier in eerste instantie niet op wilde reageren, besloot ze dat gisteravond alsnog te doen. Hierin erkent ze dat  hun liefde inderdaad niet altijd over rozen gaat. "Het neemt niet weg dat Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan en die soms zelfs opzoekt", schrijft ze op Instagram. "Dit is een problematiek waar hij al langer mee worstelt." 

Tanja Jess

De twee zijn inmiddels al zo'n 21 jaar getrouwd en ze is dus ook al langer op de hoogte dat dit speelt. Maar zegt Tanja, dit is geen reden om zomaar bij hem weg te gaan. "Als je van iemand houdt, laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is. Wij hebben een geschiedenis en twee prachtige kinderen, dus wij blijven sowieso in verbinding, maar ik moet ook mijn grenzen bewaken en goed voor mezelf zorgen. Kortom, het is een zoektocht waar wij nog niet helemaal uit zijn en die wij graag binnen de privacy van ons gezin willen afleggen."

De actrice wil in de toekomst 'wellicht nog meer delen' over deze heftige situatie. "Maar voor nu hoop ik dat onze wens gerespecteerd wordt."

Online juicekanalen 

Ondanks dat de verhalen dus deels waar zijn, is Tanja woest dat het nieuws zonder blikken of blozen naar buiten is gebracht. Ze geeft dan ook nog een flinke sneer aan het adres van Roddelpraat. "Deze 'mensen' deinzen werkelijk nergens voor terug. Maken zich schaamteloos schuldig aan misogynie, racisme, seksisme, ageism, etc... Ze lijken zich helemaal opgegeven te hebben en vullen hun zakken over ‘lijken’ via de diepste, donkere krochten van hun ziel", aldus Tanja. Zij adviseert dan ook iedereen om ver bij hen uit de buurt te blijven en geen content meer aan te leveren.

Lees hier het complete statement.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tanja Jess (@tanjajess)

Meer over