Tatjana gaat hokken met multimiljonair

Tatjana Simic heeft het eindelijk toegegeven: ze is verliefd op zakenman Lex van Hessen. De twee willen zelfs al gaan samenwonen.

De geruchten dat Tatjana Simic (50) en Lex van Hessen (65) een relatie zouden hebben gingen al sinds begin juni de ronde. Maar aan de Telegraaf geeft Tatjana het nu eindelijk toe: "Tussen Lex en mij zit het zo goed dat we binnenkort gaan samenwonen."

Tatjana en Lex zeker van elkaar

"De geruchten over ons gingen inderdaad al langer, maar ik wilde per se wachten met praten over onze liefde totdat we beiden zeker waren van onze gevoelens voor elkaar", legt Tatjana uit.

Die zekerheid is er nu eindelijk: "Vorige week hebben we een heel open en eerlijk gesprek met elkaar gevoerd waarin we alle twee de wens om met elkaar verder te gaan hebben uitgesproken."

Gaat Tatjana trouwen?

Een hopeloos verliefde Tatjana vertelt:  "Lex kan mijn gedachten lezen. Hij voelt feilloos aan wat ik voel en vind. Dat heb ik nog niet eerder meegemaakt."

Ondanks dat de twee tortelduifjes al redelijk snel gaan samenwonen, zit een huwelijk er voorlopig niet in: "We willen het vooral langzaam opbouwen, zoals we dat de afgelopen maanden ook hebben gedaan. En als dat dan uiteindelijk leidt tot een officiële volgende stap, dan sta ik daar zeker niet afwijzend tegenover."

Reageren