Teen Mom Farrah Abraham uit afkickkliniek gegooid

9 juli 2013 15:10 | sterren | Door Televizier

Teen Mom Farrah Abraham is vroegtijdig uit de afkickkliniek in Florida gezet. Ze zou een slechte invloed hebben op andere patiënten en onuitstaanbaar gedrag vertonen.

Begin deze maand liet de realityster zich opnemen in een afkickkliniek om van haar alcoholverslaving af te komen. Ze liet toen weten: ''Ik ben 22 en ik wil betere keuzes maken en ervoor zorgen dat ik de volgende keer kan herkennen wanneer ik in een slechte situatie terechtkom." Dat is blijkbaar niet helemaal gelukt.

Farrah vertoont onuitstaanbaar gedrag

De alleenstaande moeder is uit de kliniek gezet, omdat ze een slechte invloed had op andere patiënten en onuitstaanbaar gedrag vertoonde. Zo had Abraham ruziegemaakt met een zuster, probeerde ze stiekem foto's te maken van een andere patiënt en pestte ze een groot aantal patiënten en begeleiders.

Een bron liet aan RadarOnline weten dat Farrah al een tweede kans had gekregen van de kliniek, maar toen de Teen Mom een paparazzo had opgebeld om foto's van haar te komen maken was de maat vol.

Sekstape Backdoor Teen Mom

Dit is al de zoveelste keer dat Abraham negatief in het nieuws komt. Ze bracht eerder dit jaar een sekstape uit: Superstar Farrah Backdoor Teen Mom. Daarnaast werd ze gearresteerd voor rijden onder invloed en deed ze een wanhopige poging om Charlie Sheen aan de haak te slaan.

Ondertussen verblijft Farrahs vierjarige dochtertje bij haar opa.

Meer over