Temptation Island-verleider Alex mishandelt Vlaming

3 maart 2017 16:39 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL 5

Alexander Maas (25) heeft donderdag tijdens een avondje stappen in het Belgische Roeselare klappen uitgedeeld aan een Vlaming. De man liep gebroken ribben op.

Alexander was samen met zijn Temptation island collega Danyla Suitela uit. Rond 2.30 uur besloten ze een hapje te eten bij een shoarmatent in de buurt van hun hotel.

Handgemeen

Daar liep Alexander de Vlaming tegen het lijf. Door nog onbekende redenen kwam het tot een handgemeen waarbij Alex de man woedend tegen de grond zou hebben gewerkt. Ook zou hij getracht hebben diens autosleutels af te pakken. De man wist te ontkomen en zichzelf naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis te krijgen. Daar werden twee gebroken ribben vastgesteld.

Verhoord

De Vlaamse politie heeft Alexander en Danyla verhoord op hun hotelkamer. Beiden weigerden echter mee te werken, waardoor het Belgische parket een verdere juridische procedure heeft opgestart. Zodra de camerabeelden van het vergrijp beschikbaar zijn, moet de gespierde Bredase realityster zich verantwoorden voor de rechtbank. 

Lees ook: En dan is Temptation Island misschien nog wel nep ook

Meer over