Tess Milne over de finale van Sterren Springen op Zaterdag

Zaterdag is Tess Milne (24) te zien in de finale van 'Sterren Springen'. Wat staat ons allemaal te wachten? Het woord is aan de blondine.

Wat staat ons allemaal te wachten in de finale van 'Steren Springen'?
"Het wordt ongetwijfeld een spannende finale, waarbij er ook vast weer veel te lachen valt. Iedere kandidaat heel erg goed zijn best heeft gedaan om vooruitgang te boeken. Ze hebben het allemaal zeer serieus genomen en er is heel hard getraind. En daarbij zijn ze ook bijna allemaal wel een keer hard gevallen en heeft iedereen wel iets opgelopen. Dat is meteen ook het spannende aan Sterren springen: een foutje valt niet te maskeren of te compenseren."

Had je verwacht dat Sterren springen zo zou scoren?
"Nee, daar had ik totaal niet over nagedacht. Misschien heeft dat ook wel met mijn MTV-verleden te maken, want bij die zender werd er minder gelet op de kijkcijfers. Van tevoren had ik gehoopt dat het programma minimaal een half miljoen kijkers zou trekken. Maar verder was het vooral een kwestie van plezier maken en ervoor gaan, dus het was heel bijzonder dat het programma zo aansloeg."

Hoe kwam je thuis na de allereerste aflevering: vol adrenaline of met een bonkend hoofd?
"Het was een combinatie van die twee. Het voelde alsof ik iets te lang was blijven hangen op een gezellig feestje. Ik kwam na die ervaring een beetje hysterisch en vol energie thuis en toen wist ik nog niet eens dat er zo veel mensen hadden gekeken."

In de media is er vooral aandacht voor de samenwerking tussen Gerard en jou. Is dat vervelend voor je?
"Ergens had ik dat al verwacht. Gerard heeft jarenlang met Nance gewerkt en ineens kwam ik de hoek om zeilen. Ik vind het niet meer dan logisch dat daarop werd ingesprongen.Soms krijg je positieve reacties, maar er zitten ook negatieve commentaren tussen. Ik probeer het maar zo veel mogelijk over me heen te laten komen.”

Reageren