That '70s Show actrice in slaap overleden

Actrice Lisa Robin Kelly, die Laurie Forman in That 70's Show speelde, is overleden. Haar drugs- en alcoholverslaving werd haar fataal.

De 43-jarige Lisa Robin Kelly overleed woensdagnacht in haar slaap. Ze had zich net laten opnemen in een afkickkliniek om van haar drugs- en alcoholverslaving af te komen. Helaas kwam de hulp te laat.

Lisa Robin Kelly

TMZ sprak met de manager van Lisa Robin Kelly. Hij vertelde de website dat hij haar maandag nog had gesproken en dat ze hoopvol was, nadat ze zich vrijwillig had laten opnemen in de kliniek. "Ze keek er naar uit om dit gedeelte van haar leven achter zich te laten. Helaas heeft ze het gevecht met de demonen verloren."

Rehab en gevangenis

In 2003 verliet Lisa Robin de serie That '70s Show vanwege haar alcoholverslaving. In de periode die volgde kwam ze verschillende keren in rehab terecht. Bronnen vertellen dat ze naar de fles greep als haar ex haar mishandelde. Daarnaast werd ze de afgelopen drie jaar vier keer opgepakt. Onder andere voor rijden onder invloed en huiselijk geweld.

That '70s Show

That '70s Show werd van 1998 tot en met 2006 uitgezonden. De serie betekende de doorbraak voor sterren als Ashton Kutcher en Mila Kunis. Lisa Robin Kelly speelde de rol van Laurie Forman, de zus van hoofdpersoon Eric gespeeld door Topher Grace. Haar ex-collega's hebben nog niet gereageerd op haar dood.

Reageren