The Big Bang Theory-actrice Kaley Cuoco biedt excuses aan na misplaatste foto

6 juli 2016 09:56 | sterren | Door Televizier

© Warner Bros

Kaley Cuoco, beter bekend als knappe blondine Penny uit The Big Bang Theory, heeft op Instagram haar excuses aangeboden voor een foto die ze plaatste op 'Independence Day'. De actrice bespotte per ongeluk de nationale vlag en dat raakte veel Amerikanen tegen het zere been.

Kaley (foto midden) plaatste een foto van haar drie honden, gehuld in roodwitblauwe bandana's op een Amerikaanse vlag. Direct regende het kritiek, want de vlag mag van het trotse volk de grond niet raken. Anderen vonden het respectloos dat de dieren op 'het nationale symbool' zaten. 

Trotse Amerikaan

Na de fout verwijderde de actrice de foto meteen, waarna excuses volgde. "Ten eerste heb ik ontzettend veel respect voor mijn land", schrijft Kaley. "Ik ben een trotse Amerikaan in elke zin van het woord. Ik begrijp dat de vlag symbool staat voor onze vrijheid en onze Amerikaanse helden vertegenwoordigt, nu en in het verleden." 

Niet perfect

"Gisteren maakte ik een fout door een foto te plaatsen van mijn lieve honden op een Amerikaanse vlag", vervolgt ze haar verhaal. "Het spijt me ontzettend voor iedereen die zich beledigd voelt door mijn bericht. Dit toont niet mijn gevoelens richting de Amerikaanse vlag. Een leven als publiek figuur kan soms heel lastig zijn. iedere fout en imperfectie wordt uitgelicht. Ik ben niet perfect. Ik ben een trotse Amerikaan, vandaag, morgen, altijd."

Nu deze 'schande' achter de rug is, kunnen de Amerikanen weer door met de orde van de dag. Gelukkig maar.

Meer over