Even helemaal niets

Thijs Römer wil rust en stopt voorlopig met werken

7 september 2022 13:24 | sterren | Door Esther Hut

© Elmer van der Marel

Thijs Römer heeft het afgelopen jaar nogal wat grote acteerklussen erop zitten en omdat hij te veel heeft gewerkt heeft hij besloten zijn agenda helemaal leeg te maken en zijn rust te pakken.

Dat heeft zijn manager vandaag bevestigd.

Eerder werd gecommuniceerd dat de acteur ook te zien zou zijn in de nieuwe Netflix-film Oei, Ik Groei! met onder andere Yolanthe Cabau, Soy Kroon, Katja Schuurman en Louis Talpe. Alleen ontbrak Thijs vandaag bij de aankondiging van alle acteurs die in de film te zien zijn. Volgens de productiemaatschappij heeft Thijs zelf besloten deze rol aan zich voorbij te laten gaan.

Het Jaar van Fortuyn

Afgelopen jaar was de acteur onder andere te zien in Het Jaar van Fortuyn en de dramaserie Jos. Daarnaast was het een bewogen jaar omdat hij in mei door een 20-jarige vrouw werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag. Iets dat hij tot op de dag van vandaag ontkend.

Het is dus niet zo gek dat Thijs even zijn rust pakt, maar we zien hem ongetwijfeld weer terug in een nieuwe film of serie. Wanneer de acteur zijn werk weer oppakt is niet bekend.

 

Meer over