Thom Hoffman roemt Dokter Tinus-tegenspeelster Jennifer Hoffman

Het nieuwe seizoen van Dokter Tinus gaat vanavond van start. Thom Hoffman kruipt wederom in de huid van de markante huisarts en hij is vol lof over zijn tegenspeelster.

In de serie speelt Thom samen met Jennifer Hoffman (geen familie) een onmogelijk liefdespaar. Aan het eind van het vorige seizoen beleefden de sociaal onhandige arts en schooljuf Lisa eindelijk een romantisch hoogtepunt dat een staartje bleek te hebben: Lisa is zwanger.

Dokter Tinus dit jaar nog gekker

Het feit dat hij mogelijk vader wordt, laat Tinus niet onberoerd. In een interview vertelde Thom Hoffman dat hij zijn best heeft gedaan de dokter dit seizoen nog gekker te maken, "Dat heb ik geprobeerd, tenminste. Ik deel klappen uit aan kinderen in de praktijk en scheld bejaarden uit."

"Jennifer heeft alles"

Zelfs na drie seizoenen is Hoffman vol lof over zijn tegenspeelster Jennifer: "Ik ken niemand die zo geestig is en tegelijkertijd mooi. Vaak gaat comedy samen met lelijk, zelden met mooi. Maar Jennifer heeft alles, het is onvoorstelbaar. Ze is eigenlijk een playmate die grappig is."

Reageren