Van Petrus naar Judas

Thomas Cammaert heeft een rol in tweede seizoen van Judas

29 juni 2022 13:12 | sterren | Door Esther Hut

© ANP Kippa / Piroschka van de Wouw

Na zijn succesvolle rol als Petrus in The Passion afgelopen jaar, heeft Thomas Cammaert weer een mooie rol te pakken. Op zijn Instagram deelt hij alvast een foto.

We gaan Thomas namelijk zien in het tweede seizoen van Judas. “Voor al uw hartproblemen, bel cardioloog Lodewijk,” schrijft de acteur bij de foto.

Willem Holleeder

De serie gaat over het leven van Astrid Holleeder, de zus van Willem Holleeder. De crimineel heeft in het verleden een zware hartoperatie ondergaan en kon daardoor ook niet te lang in de rechtszaal zitten, omdat dat te zwaar zou zijn voor hem. De rol van Thomas zal hier ongetwijfeld mee te maken hebben.

Gijs Naber

Naast Thomas zijn de hoofdrollen net als in het eerste seizoen weggelegd voor Gijs Naber (Willem Holleeder), Rifka Lodeizen (Astrid Holleeder) en Marit van Bohemen (Sonja Holleeder).

De officiële titel van de serie is Judas II: Dagboek van een Getuige en draait wederom om het leven van Astrid Holleeder. We gaan zien hoe ze afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven door de zware getuigenis tegen haar criminele broer. Niet alleen in de serie, maar ook in het echte leven wordt Astrid nog steeds volledig beschermd.

Het nieuwe seizoen van Judas is dit najaar te zien op Videoland. Alleen een exacte datum is nog niet bekend.

Meer over