Tim Douwsma is weer single

Grease-acteur en Avrotros-presentator Tim Douwsma (27) en model Stephanie Tency (24) hebben een punt gezet achter hun relatie. 

''Ze hebben alles geprobeerd om hun relatie leuk en levendig te houden, maar het heeft niet zo mogen zijn’’, vertelde coryfee Albert Verlinde, de producent van Grease, in RTL Boulevard.

Eerste scheurtjes

De ex-geliefdes leerden elkaar kennen tijdens opnamen van een programma, maar hadden toen beiden nog een relatie. Een tijdje later, toen ze allebei weer vrijgezel waren, sloeg de vonk over tijdens een etentje. Het leek een match made in heaven. Het stel sprak zelfs al over kindjes en trouwen, maar in december meldde RTL Boulevard al dat de relatie scheurtjes vertoonde. Miss Universe Stephanie ontkende in eerste instantie de geruchten, maar de breuk blijkt nu toch definitief.

Afbeelding

The hot Dutch guy

De Friese Tim Douwsma werd bekend door zijn deelname aan So You Wanna Be A Popstar. In 2014 presenteerde hij het Songfestival en werd hij benoemd tot the hot Dutch guy. Verder zingt hij er op los met onder andere Monique Smit.

 

Reageren