Tim Douwsma slaat Miss Nederland aan de haak

Een nieuw liefdeskoppel is geboren: musicalster en presentator Tim Douwsma en Miss Nederland 2015 Jessie Jazz Vuijk zijn 'dol op elkaar'. Tim en Jessie werden eerde samen gespot, maar toen werd een relatie nog ontkend.

Het is niet het eerste model dat Tim (28) aan de haak slaat. Tot januari had de blonde hunk nog een relatie met de 25-jarige Miss Universe Nederland Stephanie Tency. Toen deze relatie uitging, werden Tim en Jessie (21) gesignaleerd op het feestje van de Beau Monde Awards, maar destijds werd een relatie ontkend. 

Schat

Douwsma's management heeft tegen het AD de relatie bevestigd en stelt dolbij te zijn met vriendin Jessie. "Ze is echt een schat, een lieverd", vertelt het management. Het stel leerde elkaar ongeveer drie maanden geleden kennen. 

Expeditie Robinson

Niet snel na hun ontmoeting, moesten Tim en Jessie elkaar alweer missen. Het model reisde namelijk af naar het Expeditie Robinson-eiland voor opnames van het nieuwe seizoen van het survivalprogramma. "Nu ze terug is, kunnen ze volop van elkaar genieten.", aldus Tim's management. 

Reageren