Verandering

Tim Hofman reageert na aflevering BOOS: “Er lijkt beweging te komen”

25 januari 2022 15:12 | sterren | Door Esther Hut

© Robert Lagendijk

Presentator Tim Hofman heeft voor het eerst in het openbaar gereageerd na de uitzending van BOOS. De uitzending van vorige week donderdag maakte natuurlijk vele tongen los. Nu een kleine week later ziet Tim al resultaat.

Waardevol

Op Instagram schrijft hij: “We zien bedrijven, universiteiten, verenigingen en andere instituten hun beleid aanpassen om een veiligere omgeving te creëren. Een kabinet (incl. minister-president) zich uitspreken. Mannen met elkaar praten, vrouwen met elkaar delen. Het nieuws dat de hele wereld rondging, en meer. Dat is waardevol.”

BOOS

Uit de post en beelden blijkt dat de redactie van BOOS hard heeft gewerkt achter de schermen en ook ’s nachts bezig was met het monteren van de aflevering. Pauze nemen doen ze zeker niet. Tim meldt dat de komende weken geen nieuwe afleveringen van BOOS te zien zal zijn. “Komende weken is BOOS er even niet, wij zijn werken aan mooie verhalen en zaken, een nieuwe studio bouwen én beginnen met de voorbereidingen van een nieuw seizoen Pak De Macht.”

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

The Voice of Holland

Tim Hofman en zijn redactie werkten meer dan een half jaar aan een uitzending van BOOS over de misstanden bij The Voice of Holland, die vorige week donderdag online kwam. Zo worden Jeroen Rietbergen, Ali B en Marco Borsato beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en is er zelfs aangifte tegen ze gedaan. Verschillende vrouwen kwamen aan het woord en vertelden hun verhaal over wat er precies achter de schermen gebeurde. Inmiddels is de BOOS-video op YouTube al bijna 10 miljoen keer bekeken.

Meer over