Tim Hofman sport zich breed bij Arie Boomsma

Tim Hofman heeft zich in stilte breed getraind bij de sportschool van Arie Boomsma. De BNN-VARA presentator laat het resultaat deze maand zien in Men's Health en Arie is trots.

Tim (29) klopte enige tijd geleden aan bij Arie's Amsterdamse sportschool omdat hij ontevreden was over zijn lichaam. Volgens de bijna dertigjarige Hofman had hij "een mager puberlijf" en mocht er echt wel wat meer spiermassa bijgekweekt worden. Ook zocht hij naar een manier om te ontspannen tussen zijn werk en reizen door. De gym bleek de oplossing.

Sixpack

Na maanden trainen en een strikt sportregime beschikt Hofman inmiddels over een sixpack en zijn z'n armspieren dermate ontwikkeld dat hij halters van 30 kilo aankan. Dat verbaast ook zijn omgeving: "Gasten die ik al lang ken, maar die mij denk ik alleen maar in wijde truien hebben gezien. Maar eerlijk is eerlijk, met mijn tengere bouw oogt elke gram spier wel als 2 volle kilo’s.". 

Trots

Dat neemt niet weg dat Arie trots is op de prestatie van zijn vriend Tim. Op Instagram toont hij een foto van Hofman's body met een aantal inspirerende woorden voor mensen die ook een gespierder lichaam wensen. 

Meer over:

Reageren