Tim Hofman toch niet gay

BNN-presentator Tim Hofman is toch niet homo. Zijn coming-out blijkt één grote promotiestunt te zijn voor een thema-uitzending van Spuiten en Slikken.

Maandag plaatste de website Dumpert een filmpje van Tim Hofman waarin te zien is dat hij met een man zoent in een discotheek. Tim reageerde daar via Twitter op door te bekennen dat hij "dus op mannen valt". Dat blijkt nu toch niet helemaal waar.

Tim niet homoseksueel

Stiekem dachten veel mensen al dat het om een hoax ging. In april liet Hofman namelijk nog weten: "Ik ben niet homoseksueel, maar ik zou wel een boegbeeld voor homomannen willen zijn."

Op Twitter gingen gelijk al de geruchten de ronde dat het om een grap zou gaan. Ook Boris van der Ham had zijn twijfels:

Lekkere tieten

Naar eigen zeggen kreeg Tim een aantal reacties uit zijn persoonlijke omgeving waar hij echt van opkeek. Verder laat hij weten: "Ik zie het echt niet als een grap, want het is een kwestie die ik heel serieus neem. Maar het is wel opvallend dat alle Nederlandse media het meteen meenemen, terwijl ik eerder heb gezegd niet homo te zijn en ik regelmatig berichten op Twitter zet over lekkere tieten."

Spuiten en Slikken Gaynight

Waar Tim in ieder geval niet over heeft gelogen is dat hij een boegbeeld voor homo's wil zijn. Voor Spuiten en Slikken maakt hij namelijk de thema-uitzending Gaynight waarin wordt gesproken over homotolerantie. 

Voor de gelegenheid schuift Carlo Boszhard in de studio aan voor een gesprek met Nicolette Kluijver. Zij zullen het hebben over de homorechten in Rusland.

Hofmans wietplantage

Het is niet de eerste keer dat Tim Hofman een kleine rel veroorzaakt. Eerder dit jaar plantte Tim nog een aantal wietplantjes bij de Hofvijver om namens BNN aan te tonen dat het softdrugsbeleid aan alle kanten rammelt.

Reageren