Oproep

Tim Hofman doet na Voice-schandaal onderzoek naar toeslagenaffaire

18 februari 2022 16:29 | sterren | Door Esther Hut

© Robert Lagendijk

Tim Hofman heeft zojuist zijn volgende project bekendgemaakt. Na de BOOS-uitzending over The Voice of Holland, duikt hij nu in het toeslagenschandaal.

Op Instagram doet Tim een oproep aan alle mensen die ooit betrokken zijn geweest bij het toeslagenschandaal en vraagt of zij hier anoniem informatie over willen delen.

Nieuw verhaal

“Tijd voor een nieuw verhaal, en wel over het Toeslagenschandaal. Want: er is een kabinet afgetreden, in de top van de ambtenarij is wat geschoven met banen, maar wij willen weten: wie zijn er hoofdelijk schuldig aan het racisme, het verwoesten van levens en traumatiseren van mensen. En werken zij nog bij de Belastingdienst, mochten zij hun baan houden? We horen het graag.”

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tim Hofman (@debroervanroos)

The Voice of Holland

De BOOS-aflevering over The Voice of Holland is inmiddels alweer een maand geleden. Samen met zijn redactie werkte Tim meer dan een half jaar aan een uitzending van BOOS over de misstanden bij The Voice of Holland, die eind januari online kwam. Zo werden Jeroen Rietbergen, Ali B en Marco Borsato beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag en is er zelfs aangifte tegen ze gedaan. Verschillende vrouwen kwamen aan het woord en vertelden hun verhaal over wat er precies achter de schermen gebeurde.

Reguliere uitzending

Na een korte pauze laat Tim weten dat er volgende week weer een reguliere uitzending van BOOS te zien is. BOOS is een online serie en is alleen op YouTube te bekijken. 

 

Meer over