Misses Bouquet

Tjitske Reidinga heeft nieuwe tv-klus te pakken

6 april 2023 09:52 | sterren | Door Judith Regeling

© Mark de Blok
Tjitske Reidinga zal zich zeer binnenkort wanen tussen de bloemetjes en de bijtjes. De presentatrice mag namelijk Misses Bouquet maken, een tv-programma dat veel weg heeft van De Bloemenstal van RTL.

Dit blijkt uit een castingoproep die op social media circuleert.

Misses Bouquet

In het nieuwe tv-programma - dat Misses Bouquet lijkt te gaan heten - opent Tjitske Reidinga elke week op een andere plek de deuren van haar pop-up bloemenwinkel. In deze kleurrijke omgeving gaat ze in gesprek met haar klanten, want zoals het eerder door Winston Gerschtanowitz en Nicolette van Dam gepresenteerde programma De Bloemenstal altijd zei: achter ieder boeket zit een verhaal.

Verrassen met bloemen

Om de opnames hiervan in goede banen te leiden, zoeken de makers nog naar deelnemers. "Wil jij dus iemand verrassen of bedanken met een mooie bos bloemen? Heb jij iets te vieren, iets goed te maken, of wil je graag iemand opvrolijken? En kijk je er naar uit om jouw verhaal met Tjitske te delen? Meld je dan zo snel mogelijk aan", aldus de oproep die tevens alvast verklapt dat er een pop-upstore komt in Haarlem. Aanmelden kan door te mailen naar oproep@icp.nl.


I Care Productions

Op welke zender Misses Bouquet straks te zien is, is nog niet bekend. Wel is duidelijk dat het programma wordt geproduceerd door I Care Producties. Ditzelfde productiehuis is ook verantwoordelijk voor tv-shows als For One Night Only, Het Echte Leven in de Dierentuin en Nederland Staat op Tegen Kanker.

Meer over