Toekomst Nance onzeker bij RTL

Het contract van Nance Coolen bij RTL loopt deze zomer af en is nog steeds niet verlengd. Ze heeft dus geen idee of ze na de zomer terugkeert als presentatrice van RTL Woonmagazine.

Op Radio 2 zei ze daarover: "Dat gaan we even zien." Voor nu is de presentatrice even toe aan een rustige periode. “Weet je, ik heb een heel heftig jaar achter de rug gehad, ik heb veel gewerkt, maar ook afscheid moeten nemen van mijn schoonmoeder, dus ik heb wel iets van: even tranquillo, even siësta houden."

Eerst vakantie

Ze is daarom erg toe aan vakantie. "Daarna kijken we verder. Ik ben druk met de Diva’s of Dance en er zijn nog wat projecten die in mijn hoofd zitten." Genoeg plannen dus. Ook wil ze wel meer serieuze programma's maken zoals Kanjers van kinderen.

Milou

Zondagavond was daarin te zien hoe Milou op 5-jarige leeftijd overleed aan leukemie. Het was een heftige en emotionele uitzending. Zowel de kijkers thuis als Nance konden het niet droog houden.

Human interest

Toch wil Nance wel meer van dat soort shows maken. "Ik vind het mooi om op deze manier programma’s te makenOf dat kan bij RTL? Dat kan zeker. Ze staan er wel voor open. Dit programma is eigenlijk tot stand gekomen door KiKa, maar RTL zendt het uit."

RTL 

De presentatrice werd in 2011 ontslagen door SBS 6 en keerde pas in 2014 weer terug op televisie, bij RTL 4. Bij haar nieuwe werkgever presenteerde ze naast Kanjer van kinderen nog Familie gezocht, Staatloterij: puur geluk, Wie doet de afwas? en RTL woonmagazine.

Reageren