Toestand Martine Bijl niet langer kritiek

De gezondheidstoestand van Martine Bijl lijkt gestabiliseerd. De presentatrice heeft de intensive care afdeling van het ziekenhuis inmiddels verlaten.

Een woordvoerder van Stage Entertainment, het bedrijf waar het Heel Holland Bakt-gezicht als vertaalster vaak voor werkte, liet dit donderdag weten.

Hersenbloeding Martine Bijl

Martine is overgebracht naar een gespecialiseerde afdeling voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Hier zal ze verder werken aan haar herstel na de subarachnoïdale bloeding die haar vorige week dinsdag trof. Lange tijd was de toestand van de 67-jarige Martine onzeker, zo zou ze uit voorzorg een aantal dagen kunstmatig in coma gehouden zijn. Het is nog niet bekend hoe lang haar revalidatieperiode zal gaan duren. Volgens de behandelende specialisten is, in geval van subarachnoïdale bloeding, een verblijf van twee weken op deze afdeling in het ziekenhuis de standaardprocedure

Heel Holland Bakt gaat door

Komende zondag is wederom een nieuwe aflevering van kijkcijferhit Heel Holland Bakt te zien bij MAX. Sommige fans vroegen zich af of dit wel gepast was, maar in overleg met Martine's echtgenoot Berend Boudewijn heeft de omroep besloten het bakprogramma door te laten gaan. Deze reeks is al helemaal opgenomen en door Martine voorzien van haar karakteristieke commentaar.

Meer over:

Reageren