Zou het?

'Tom Egbers in gesprek over comeback'

14 november 2023 16:56 | sterren | Door Janine van Rooden

© ANP Kippa/Sander Koning

Tom Egbers is niet meer op televisie te zien sinds hij in opspraak raakte vanwege grensoverschrijdend gedrag, maar daar komt binnenkort misschien verandering in. 

Dat meldt AD.nl op basis van verschillende bronnen.

Tom Egbers

Egbers werd begin maart beschuldigd van intimidatie en pestgedrag na een onderzoek van de Volkskrant naar misstanden op de werkvloer bij NOS Sport. Hij zou onder meer een 22-jarige vrouwelijke stagiaire hebben gepest waarmee hij eerder een affaire zou hebben gehad. Kort daarna maakte de NOS bekend dat de presentator 'in goed overleg' een tijdje niet meer op de buis zou verschijnen.

Andere Tijden Sport

Volgens AD.nl is Egbers op dit moment in gesprek met de NTR om Andere Tijden Sport weer op te pakken. Dit programma staat vooralsnog gepland voor het late voorjaar van 2024. De omroep ontkent echter dat er concrete gesprekken worden gevoerd, maar onafhankelijke bronnen bevestigen de gesprekken aan AD.nl.

NOS Sport

De presentator zou daarnaast ook in gesprek zijn met NOS Sport. Dat wordt ook bevestigd door een woordvoerder van de omroep. "De NOS en Tom zijn met elkaar in gesprek. Daar is op dit moment niets nieuws over te melden. Als dat wel zo is, zullen we dat doen." Wie weet is de comeback van Egbers dus aanstaande. 

Meer over