Andere presentator

Tom Egbers keert definitief niet meer terug bij NOS Studio Sport Eredivisie

10 november 2023 15:51 | sterren | Door Tessa Kok

© Wim Kluvers
Tom Egbers was jarenlang het gezicht van NOS Studio Sport Eredivisie, maar daar komt verandering in. Na het Volkskrant-artikel over wangedrag van Egbers, is hij van de buis verdwenen. Gert van ’t Hof neemt zijn rol in het programma over.

Dat meldt Tina Nijkamp na berichtgeving van NU.nl.

Grensoverschrijdend gedrag

Afgelopen maart verscheen er een artikel in De Volkskrant, waarin presentator Tom Egbers beschuldigd werd van grensoverschrijdend gedrag. Hij zou een affaire hebben gehad met een vrouwelijke collega en haar geïntimideerd hebben. De presentator heeft daarvoor spijt betuigd. Egbers deed eenmalig zijn verhaal in talkshow Khalid & Sophie. Daarna is hij niet meer op televisie verschenen en heeft hij zijn werkzaamheden neergelegd.

NOS Studio Sport Eredivisie

Vandaag is bekend geworden dat Gert van 't Hof de vaste presentator wordt van NOS Studio Sport Eredivisie. Hij is al tien jaar een bekend gezicht van NOS Sport. Vanwege de aanwezigheid van Egbers werden de presentatoren de afgelopen maanden steeds afgewisseld. 

NOS maakte vrijdag bekend dat Leonne Stentler wordt toegevoegd aan het team van NOS Studio Sport Eredivisie. De oud-voetbalster gaat de Eredvisiesamenvattingen vanaf zondag van voetbalanalyses en andere inzichten voorzien.

NOS Studio Sport Eredivisie is op zondagavonden om 19.00 uur te zien op NPO 1.

Meer over