'Nu nog niet'

Tom Egbers ondanks uitnodiging nog niet te gast bij Vandaag Inside

25 oktober 2023 18:35 | sterren | Door Tessa Kok

© Wim Kluvers
Tom Egbers raakte eerder dit jaar in opspraak bij de NOS vanwege zijn affaire met een 26 jaar jongere stagiaire. Hij is inmiddels al een lange tijd niet meer op televisie geweest, tot ongenoegen van de Vandaag Inside-heren.

Nog even geen tafelgast bij Vandaag Inside

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp begrijpen niet waarom Egbers niet weer op de buis mag verschijnen. Ze hebben hem dan ook uitgenodigd om als tafelgast aan te schuiven bij hun talkshow Vandaag Inside. Dat maakte presentator Wilfred Genee bekend in de Vandaag Inside-uitzending van dinsdag. Die uitnodiging om aan te schuiven heeft Tom echter afgeslagen.

''We hebben hem even gevraagd of hij binnenkort wil aanschuiven. Hij zegt: nu nog niet. Nee, ik laat hem even lopen'', aldus Wilfred Genee. Volgens Genee krijgt Derksen wel de hartelijke groeten van hem.

''Tom weet dat hij te allen tijde welkom is, op jouw positie'', zegt Derksen lachend tegen Genee. ''De autocue staat klaar, dus alles is geregeld, Tom. Komt zo voor elkaar'', aldus Genee.

Niet meer in de media

Bij talkshow Khalid & Sophie vertelde Tom Egbers eenmalig zijn kant van het verhaal. Daarna is de presentator niet meer op televisie verschenen. Het lijkt erop dat Egbers dat voorlopig nog wel even zo wil houden.

Meer over