Toprak Yalçiner is stapelverliefd

Toprak Yalçiner is tot over haar oren verliefd op de 24-jarige horeca-eigenaar Mats. De twee kunnen niet meer zonder elkaar. 

Toprak Yalçiner vertelt aan Weekend dat het geen liefde op het eerste gezicht was, ze kende Mats namelijk al een jaar. "Maar het kwam nooit tot een liefde omdat wij allebei een relatie hadden op dat moment'', aldus de actrice die Meerdijk verliet. ''Toen wij elkaar onlangs weer tegenkwamen waren wij allebei vrijgezel. En toen mochten we ineens toegeven aan de aantrekkingskracht die er al die tijd tussen ons was.” 

Toprak Yalçiner

Toprak Yalçiner zit op een roze wolk als ze over hem praat. ''Het klopt gewoon allemaal: dat is ook heel eng natuurlijk. Hij is zó leuk. Hij is echt de liefste en de leukste. Als ik bij hem ben voel ik mij rustig. Hij is zorgzaam en hij is mega-knap'', vertelt de actrice. 

Romantisch

Toprak Yalçiner heeft een romantisch liefje aan de haak geslagen die te allen tijden bij haar wil zijn. Terwijl Toprak genoot van de Turkse zon, verraste de drie jaar jongere Mats haar met een bezoekje. ''Ineens stond hij daar in Istanbul. Mijn hart zat in mijn keel! Zo lief en zo leuk. Hij was als verrassing gekomen op de verjaardag van mijn zus. Zij heeft hem ook leren kennen en het klikte gelukkig goed'', vertelt ze openhartig. 

Ook Roy Donders heeft een nieuwe vriend aan de haak geslagen.

Reageren