Trijntje Oosterhuis (42) zwanger

25 Juni 2015 10:57 | sterren | Door Televizier

Trijntje Oosterhuis is zwanger van haar derde kind. De 42-jarige zangeres is in december uitgerekend. De vader is haar vriend Alvin Lewis.

Alvin is de broer van zangeres Berget Lewis. Hartstikke goed nieuws natuurlijk voor Trijntje Oosterhuis die al twee zoons van 10 en 8 heeft met haar ex-man Sander van den Eeden. Ook Alvin is vader van een zoon uit een eerdere relatie.

Optredens uitgesteld

De zwangerschap heeft wel consequenties voor de komende optredens van Trijntje. Op de site van haar management schrijft de zangeres dat haar optreden in de Heineken Music Hall op 18 december is afgelast. Ook worden er enkele optredens van haar tournee in het najaar verplaatst. Trijntje: „Ik verheug me heel erg op deze clubtour, waarna ik met zwangerschapsverlof ga. In februari betreed ik gewoon weer het podium van de Ziggodome samen met de andere Ladies Of Soul, waar ik ook erg naar uitkijk."

Decollete

Trijntje deed in mei mee aan het Eurovisie Songfestival alwaar ze bleef steken in de halve finale. Toen was ze dus ook al zwanger, maar dat was waarschijnlijk niet de reden dat Trijntje koos voor een gek wijd broekpak in plaats van een loeistrakke jurk met een decolette tot haar navel.

 

Meer over