Trijntje Oosterhuis is wel klaar met de Songfestival controverse

30 September 2015 16:39 | sterren | Door Televizier

© Screenshot RTL Late Night

Trijntje Oosterhuis vindt dat alles wel zo'n beetje gezegd is over haar deelname aan het Eurovisie Songfestival. Bij RTL Late Night kapte ze een poging van Humberto direct af.

Vorige week schoof Anouk aan bij het programma en ging ze helemaal los over Trijntje, de jurk en de organisatie

Trijntje sprak Anouk over commentaar

Humberto wilde een reactie van Trijntje, maar daar zat de zangeres niet echt op te wachten. Ze was gekomen om samen met de Ladies of Soul op te treden en over muziek en hun nieuwe albums te praten: "Ik ben er voor het er niet over te hebben. Er is al zóveel aandacht over een jurk geweest die ik niet eens aan heb getrokken. Ik wil met liefde het er een hele avond over hebben, maar het dient geen doel. Het is nu wel een keer klaar, toch?" Wel onthulde Trijntje dat ze na de uitzending contact heeft gehad met Anouk over haar uitspraken. Wat uit dat gesprek kwam, is niet bekend.

Scheurjurk wordt geveild

Trijntje had ineens een ingeving aan tafel: ze kondigde aan de gewraakte scheurjurk te willen veilen voor het goede doel via de website van RTL Late Night: "Dan hebben we er tenminste nog een goed iets mee gedaan." Humberto Tan beloofde het te gaan regelen. 

Hopelijk loopt Trijntje's impulsieve liefdadigheidsactie beter af dan de vorige keer.

 

Meer over