Trijntje Oosterhuis ziet het Songfestival wel zitten

16 Oktober 2013 11:50 | sterren | Door Televizier

Zangeres en TVOH-coach Trijntje Oosterhuis ziet het best zitten om mee te doen aan het Eurovisie Songfestival. Helaas gaat dat er dit jaar niet meer van komen.

"Ik word echt elk jaar gevraagd voor het Songfestival, of de TROS het nu organiseert of de NOS. Het is er nog niet van gekomen, maar ik heb ook al vóór Anouk meedeed vaak genoeg gedacht: waarom zou ik het niet eens proberen?" vertelt ze aan Sp!ts.

Anouk

Anouk gooide dit jaar hoge ogen op het Songfestival. Nederland plaatste zich voor het eerst in acht jaar weer eens voor de finale en de zangeres eindigde uiteindelijk op de zevende plaats.

Geen wonder dus dat Trijntje Anouk als voorbeeld heeft: "Als je je eigen muzikale kompas kunt blijven volgen, zoals Anouk gedaan heeft, krijg je er in één klap natuurlijk een heel groot publiek bij."

The Voice of Holland

Helaas is Trijntje Oosterhuis in 2014 nog niet op het Songfestival te zien. "Er speelt nog niks concreets, hoor", laat ze weten. Trijntje heeft het momenteel dan ook erg druk met de opnames van The Voice of Holland en de Ladies of Soul-concerten die ze op 14 en 15 februari geeft.

Meer over