Tuinman Lodewijk Hoekstra heeft weer vlinders in zijn buik

Eigen Huis & Tuin-tuinman Lodewijk Hoekstra is opnieuw verliefd. Een jaar nadat zijn huwelijk strandde, heeft hij een nieuwe vlam gevonden.

Tuinman Lodewijk Hoekstra is de scheiding van zijn ex-vrouw Kristel nog aan het afronden, maar inmiddels zet hij de bloemetjes weer buiten. Het Eigen Huis & Tuin-gezicht heeft een nieuwe liefde gevonden.

'Samen leuker dan alleen'

"De liefde is nog pril," laat Lodewijk aan RTL Boulevard weten. "Het is een beetje te vroeg om te zeggen dat we echt een serieuze relatie hebben, maar we hebben het leuk samen," zei de tuinman in Privé. "Samen is altijd leuker dan alleen, vind ik." Omdat de nieuwe vlam van Lodewijk haar vakantie al had geboekt, gaan de twee niet samen op reis. "Ze is nu drie weken weg. Na de vakantie zie ik haar weer."

Scheiding Lodewijk en Kristel

Lodewijk trouwde in 2011 met Kristel en kreeg twee kinderen met haar. In maart 2014 werd bekend dat hun huwelijk in zwaar weer verkeerde. "Ze zijn best wel snel in een rollercoaster gekomen. Binnen drie jaar hadden ze twee kinderen en twee honden. Dat is best wel pittig," zei Lodewijks manager toen tegen RTL Boulevard. Het stel nog wel voor hun relatie, maar het mocht niet baten. In juli vorig jaar bleek dat het voorbij was tussen Lodewijk en Kristel.

Te snel

Met zijn nieuwe liefde lijkt Lodewijk het wat rustiger aan te doen. Anders dan in zijn relatie met Kristel, waarbij hij er geen gras over liet groeien. Alles ging veel te snel, zei de tuinman in Story: "Nadat we elkaar een keer vluchtig gezien hadden en kort daarna met elkaar aan de praat raakten op een feestje van gezamenlijke vrienden, hadden we eigenlijk binnen een recordtijd een serieuze relatie."

Lees ook:
Lodewijk Hoekstra en Kristel uit elkaar

Reageren