TV-huwelijk Kim Kardashian en Kanye West op E! News

27 januari 2014 15:18 | sterren | Door Televizier

Heel Hollywood staat in juni waarschijnlijk op z’n kop voor het huwelijk van Kim Kardashian met haar Kanye West. De grote dag zal gefilmd worden voor de realitysoap Keeping Up With The Kardashians.

Volgens bronnen heeft Kim haar aanstaande overgehaald omdat E! News het grootste deel van de bruiloft betaald. "De twee hoeven zich ook geen zorgen meer te maken over de beveiliging, paparazzi en gasten die met hun telefoon het huwelijk proberen te filmen. Dat doet de productiemaatschappij allemaal", meldt een ingewijde aan RadarOnline.

Festival

"Kim en Kanye hebben allebei hoge verwachtingen van hun grote dag. Het wordt geweldig. Er zullen ook feestjes worden gegeven voorafgaand aan de bruiloft. Het wordt een soort festival” verklapt de bron.

Trouwlocatie

Geruchten gaan dat Kim en Kanye al een trouwlocatie op het oog hebben. Maar voorlopig houden de twee tortelduifjes, inmiddels de gelukkige ouders van kleine North, de bestemming geheim. “Het ligt net buiten Parijs”, weet de ingewijde te melden.

Versailles

Het Paleis van Versailles is in elk geval niet de locatie. Daar zou het koppel wel op hebben gehoopt, maar het paleis heeft geen toestemming gegeven.

Bekijk hier beelden van Kanye's huwelijksaanzoek aan Kim in een afgehuurd stadion in San Francisco.

Meer over