TV-kok Nigella Lawson schakelt killer-advocate in

De soap rondom de scheiding van Nigella Lawson wordt steeds smeuïger. Lawson heeft namelijk dé scheidingsadvocate van de sterren ingehuurd: Fiona Shackleton.

Charles Saatchi zal inmiddels wel spijt hebben van het feit dat hij zonder overleg de scheiding aanvroeg. Nigella Lawson slaat namelijk keihard terug. Ze heeft de bikkelharde advocate, en tevens haar nicht, Fiona Shackleton gestrikt om haar zo voordelig mogelijk uit de scheiding te laten komen.

Fiona Shackletons reputatie

Shackleton staat bekend als briljante scheidingsadvocate. Ze heeft dan ook niet de minste sterren bijgestaan tijdens hun scheiding. Zo hielp ze in 2008 Paul McCartney bij zijn scheiding van Heather Mills. De inhalige Mills kreeg toen nog geen 25 miljoen pond, terwijl ze 125 miljoen pond eistte. Verder hielp ze popkoningin Madonna van Guy Ritchie af.

Ook bij het Britse koninklijk huis is Fiona geen onbekende. Zo stond ze prins Charles bij tijdens zijn scheiding van Diana en hielp ze prins Andrew bij zijn breuk met Sarah Ferguson. Shackleton kreeg het voor elkaar dat beide dames tegen hun zin hun koninklijke titel moesten inleveren.

Charles Saatchi

Een bron dichtbij Lawson laat aan The Sun weten dat Nigella "het nooit zo ver had willen laten komen, maar Shackleton is als een rots in de branding en Lawson is blij dat ze Fiona aan haar kant heeft." De bron stelt dat "Charles wel moet staan trillen op zijn benen." Geef hem eens ongelijk: Saatchi is een zeer succesvol zakenman, Nigella kan er dus met een groot gedeelte van zijn fortuin vandoor gaan.

Reageren