Tv-makers willen Tatjana Simic niet meer

11 Augustus 2017 15:28 | sterren | Door Televizier

Tatjana Simic is de afgelopen vijf jaar geen enkele keer meer gevraagd voor een televisieklus. Dat komt volgens de blondine door haar rol als Kees in Flodder. “Ik blijf natuurlijk het Flodder-stempel houden”, aldus Tatjana.

Het is inmiddels lange tijd geleden dat Tatjana in de huid kroop van Kees, maar nog altijd heeft dit invloed op haar leven. Ze kan geen tv-werk meer vinden door de Flodder-stempel. “Ook nu ik 54 ben, zullen mensen toch denken: maar zij is Kees Flodder, wat kan zij eigenlijk nog meer? Dat is mijn hele carrière zo geweest”, vertelt de diva in Glossy.

Televisie

Toch verscheen ze na Flodder nog regelmatig op televisie. Dat had volgens Tatjana vooral te maken met eigen initiatief. “Als ik niet mijn eigen plan had getrokken, en niet mijn eigen projectjes had gedaan, dan was ik als artiest waarschijnlijk nooit succesvol geworden.”

Rijk

Nu Tatjana geen tv-klussen meer heeft zou dat wel eens pijn kunnen doen in de portemonnee. Niets is minder waar. Haar man heeft naar verluidt zo’n 200 miljoen euro op zijn bankrekening staan. Bij de Vereniging van Nederlandse Voedselbanken klopt ze voorlopig dus niet aan.

Meer over