Tweelingbroer Gers Pardoel in nieuwe EO-serie

De EO-realityserie Van Luizenleven naar Luiers gaat vanavond van start, met in de hoofdrol niemand minder dan de tweelingbroer van Gers Pardoel: Robbie. 

Robbie heeft een relatie met het 27-jarige Playmate model Beau Hesling waarmee hij op 4 juni een dochtertje kreeg, genaamd Coco.

Jonge ouders 

Net als de andere stellen in de serie krijgen Robbie en Beau te kampen met de uitdagingen die herkenbaar zijn voor veel jonge ouders. De komst van de kleine zet alles op z'n kop en zorgt ervoor dat vader en moeder ineens hele andere prioriteiten moeten krijgen. Zo leeft Robbie als dj volledig voor zijn muziek en carrière. Maar past het ruige dj-leven wel bij de alledaagse eisen van een pasgeboren kindje? 

Unieke uitdagingen

De EO zendt de komende week elke dag een aflevering van Van Luizenleven naar Luiers uit. De andere stellen hebben stuk voor stuk te kampen met een unieke uitdaging. Zo krijgen Suzanne en Moti hun nieuwe huis lang niet op tijd af voordat de baby komt en hebben Laura en Donovan als studenten niet eens eigen woonruimte, waardoor ze noodgedwongen op de logeerkamer bij Donovans ouders slapen. 

Meer over:

Reageren