Tweelingdochters van Q-music-dj Mattie Valk nu al geboren

29 maart 2016 09:53 | sterren | Door Televizier

© REINIER RVDA

De tweelingdochters van Mattie Valk en zijn vriendin Kirsten zijn met 26 weken te vroeg geboren. Vesper en Bo kwamen vorige week dinsdag ter wereld. 

“Kirsten was eigenlijk pas op 2 juli uitgerekend, maar een week geleden ben ik vader geworden van twee meisjes. Dat is na bijna 26 weken zwangerschap gebeurd. Iedereen die een beetje thuis is in die wereld weet dat dat veel te vroeg is. Je weet op zo’n moment niet zo goed wat je overkomt,” vertelt Mattie dinsdag aan de telefoon op Q-Music.

Ontzettend klein 

Het gaat goed met zijn dochtertjes, ondanks dat ze veelste vroeg geboren zijn. "Je denkt dat je ooit kleine kindjes hebt gezien, maar dit is zo ontzettend klein. Er werden vragen gesteld van 'gaan ze het redden'. Gelukkig lijkt het daar wel naar. Ze doen het ontzettend goed, en iedere dag is er één."

Dubbel 

"Het is nog ontzettend dubbel, want moet je blij zijn? Tegen iedereen die ons feliciteert zeg ik ook: feliciteer me maar met potlood, want ik weet het anders ook niet", zegt de dj tegen zijn collega Wietze. "Het is ook niet het gevoel van wauw ik ben vader, omdat je alleen maar denkt: jeetjemina waar zijn we in beland. Het moet allemaal nog zo indalen."

Radio

Mattie weet niet wanneer hij weer op de radio te horen is. "Ik moet alles even voor mezelf op een rijtje zetten. Ik hoop er snel weer te zijn. Op dit moment heb ik daar alleen even niet de energie voor."

Lees ook:

De dj maakte het grote nieuws begin januari bekend. 

Meer over