Twerken met paard: Madonna 'helpt' Miley Cyrus in MTV Unplugged

29 januari 2014 11:05 | sterren | Door Televizier

Gisteravond nam Miley 'Wrecking Ball' Cyrus een bijzondere special voor MTV op. In haar ingetogen Unplugged-sessie dook ineens Madonna op, de grand old lady van de pop. Maar of dat een pluspunt was?

In MTV Unplugged geeft popster Miley Cyrus een akoestisch en volgens MTV ‘zeer intiem’ optreden. Miley laat in iedergeval de gebruikelijke poespas van haar grote shows en de clips achterwege. "Ze zal totaal andere versies van haar Bangerz-tracks We Can't Stop en Wrecking Ball laten horen", meldt MTV. De zender meldt ook dat naast Miley een twerkend paard op het podium stond. 

Eerdere versies van MTV Unplugged leverden al bijzondere muzikale momenten op, de kans is aanwezig dat ook Miley hier iets bijzonders heeft laten horen.

'Hulp' van Madonna

Tijdens de Unplugged-sessie van Miley (21) dook ineens Madonna (55) op voor een gastoptreden en Miley tweette een foto van dat heugelijke feit waarop beide dames, gekleed in cowboyoutfit hun tong uitsteken. Ze deden een 'mashup' van de Madonna-hit Don't Tell Me en de Miley-hit We Can't Stop.

De vraag is alleen of met Madonna het muzikale niveau omhoog ging. De voormalige 'queen of pop' liet onlangs tijdens de Grammy Awards zien in slechte staat te verkeren.

Bij een optreden van Macklemore, Ryan Lewis en Mary Lambert die prachtig de song Same Love zongen, viel ze danig uit de toon. Madonna was al nooit de beste zangeres, maar lijkt inmiddels behoorlijk afgetakeld. Oordeel vooral ook zelf of de 'grand old lady van de pop' er nog mee door kan en bekijk het Grammy-optreden hieronder.

MTV Unplugged

MTV Unplugged is een televisieprogramma dat al sinds eind jaren tachtig bestaat. Onder meer grote namen als Nirvana, Eric Clapton, Adele, Mariah Carey en Alicia Keys gingen Cyrus voor.

De show van Miley wordt woensdag 5 februari 2014 om 21:35 uur uitgezonden op MTV. 

Meer over