Eerste Hulp bij Tattoo Disasters

Tygo Gernandt deelt pijnlijk Thais tattoo-avontuur

11 december 2020 11:02 | sterren | Door Dominique Hofman

© Spike TV

In de aflevering van Eerste Hulp bij Tattoo Disasters die vrijdagavond op Spike TV wordt uitgezonden, zien we een bekende acteur: Tygo Gernandt spreekt in het programma openhartig over de bijzondere tatoeages die hij heeft. 

In de aflevering van vrijdag 11 december deelt Gernandt zijn verhaal met presentator Dennis Weening, die bij de acteur langs gaat. Gernandt is openhartig over de tatoeage die hij ooit in Thailand heeft laten zetten. Hij deed dat op de traditionele manier, met bamboe: onwijs pijnlijk. Hoewel de tatoeage er mooi uitziet, is de plek waar de acteur hem heeft laten zetten niet bepaald optimaal. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Spike Nederland (@spiketvnl)

Bacterie

In de aflevering van vrijdag 11 december is verder het verhaal van André te zien. André heeft door een bacterie een gigantisch litteken op zijn arm, waardoor hij niet meer blij is met zijn tattoo. Hij wil deze nare periode graag afsluiten en zijn arm weer mooi laten maken door een van de experts Robert Aalbers, Hans Pasztjerik en Kristel. Ook Martijn komt naar de pop-up kliniek van Dennis Weening en Bella Hay met een bijzonder verhaal; dit verhaal bezorgt de tattoo-experts echter de slappe lach. Martijn heeft namelijk een bizarre maar ook heldhaftige uitleg over de mislukte kattentattoo op zijn bovenarm. 

De aflevering van Eerste Hulp bij Tattoo Disasters is vanavond om 19.30 uur op Spike TV te zien. 

Meer over