Ursul de Geer wilde Katja Römer-Schuurman niet in ’t Is Hier Fantasties

Katja Römer-Schuurman was de beoogde opvolger van Ursul de Geer in het SBS 6-programma ’t Is Hier Fantasties. Ursul zag dit niet zitten, en dus stak hij er een stokje voor.

Ursul de Geer vindt het fantastisch dat niet Katja Römer-Schuurman, maar Beau van Erven Dorens zijn opvolger is. “Ze hadden ooit het plan om Katja Schuurman het programma te laten presenteren. Toen heb ik gezegd: de enige die het mag doen, is Beau. Hij is mijn ideale opvolger, beweegt zich net zo makkelijk tussen de verschillende groepen mensen als ik“, aldus De Geer in Veronica Magazine.

Ursul de Geer

Ursul de Geer is als een blok gevallen voor de zelfbenoemde kakker. “Beau heeft een verpletterende charme en ging altijd zo mooi tegen die Albert Verlinde in. Een man naar mijn hart. Hij doet programma’s waarvan ik vind dat hij ze niet moet doen, maar dít programma moet hij wel doen”, vertelt hij.

't Is Hier Fantastisch

Ursul de Geer had Jort Kelder ook een waardig opvolger gevonden. “Jort blijft altijd maar aan die rijke kant zitten. Gert-Jan Dröge deed dat ook. Ze noemden mij weleens de Dröge van de gewone man. Daar zit wat in.’’ Toch kan hij volgens de oud-presentator niet tippen aan Beau van Erven Dorens. ‘’Beau kan dit ook veel beter dan Jort: hij kan zich inleven in mensen die moeten vechten voor hun bestaan. Dat is toch iets anders.”

Beau van Erven Dorens sprak met Televizier over zijn ervaringen in 't Is Hier Fantastisch.

Reageren