Utopia-deelneemster Andrea verliest stiefdochter

7 januari 2014 14:03 | sterren | Door Televizier

Een groot drama voor Utopia-bewoonster Andrea. De massagetherapeut kreeg gisteren te horen dat haar stiefdochter is overleden aan borstkanker.

De 52-jarige Andrea ontving een brief van haar zus waarin stond dat haar stiefdochter heeft gekozen voor euthanasie na ondraaglijk lijden.

Zware tijd

Het trieste nieuws valt Andrea uiteraard ontzettend zwaar. Ze heeft het er vooral moeilijk mee dat ze er nu niet kan zijn voor haar echtgenoot Anton, die zijn dochter verloren heeft. 'Hij is heel bang voor de dood. Ik vind het heel moeilijk dat ik hem, nu zijn dochter is gestorven, niet kan troosten'.

Diepe liefde

Voor haar vertrek naar Utopia wist Andrea al dat het slecht ging met haar stiefdochter. Ze nam dan ook vantevoren al afscheid en denkt niet dat Anton het haar kwalijk neemt dat ze hem nu niet kan steunen. 'Het is diepe, diepe liefde tussen ons. Hij begreep dat ik naar Utopia moest gaan’, aldus Andrea.

Troost

Nadat de massagetherapeute het slechte nieuws vernam, kreeg ze veel troost van haar mede Utopianen. Bij bewoonster Billy kon ze terecht voor een goed gesprek over het 'soms zo zware leven'. Andrea is vrijdag wel bij de begrafenis aanwezig.

Utopia

De realityshow Utopia is iedere werkdag om 19.30 te zien op SBS. 1.5 miljoen mensen keken op 6 januari naar de eerste aflevering van het programma. De live-stream op internet loopt een aantal dagen voor op de televisieuitzending.

Meer over