Niet vrijwillig

Valerio Zeno ontslagen door BNNVARA

14 september 2018 13:46 | sterren | Door Televizier

© VARA Annemieke van der Togt
Gisteren werd bekend dat Valerio Zeno en BNNVARA ‘uit elkaar zijn gegroeid’. Volgens de presentator is dit helemaal niet waar. Hij wilde graag nog een seizoen van Over mijn lijk maken, maar dat wilde de omroep niet.

Valerio Zeno schitterde tien jaar lang op televisie als presentator van BNNVARA. De laatste tijd zien we nog maar weinig van hem. Het enige programma dat hij nog had was Over mijn lijk, maar dat werd overgenomen door Tim Hofman. Het kwam dan ook niet als een verrassing dat BNNVARA bekendmaakte dat de omroep en Valerio ‘uit elkaar zijn gegroeid’.

Valerio Zeno

Nu blijkt dat Valerio helemaal niet vrijwillig is vertrokken bij BNNVARA. “Ik wilde graag nog een seizoen van Over Mijn Lijk maken, desnoods freelance, maar dat mocht niet, dus de vork zit iets anders in de steel. We zijn met name de laatste twee jaar uit elkaar gegroeid. Dat soort dingen gebeuren”, vertelt Valerio aan BNNVARA.

RTL

Wellicht heeft RTL nog een leuke presentatieklus voor Valerio. De zender kampt bijna met een presentatorentekort doordat veel gezichten naar het SBS van John de Mol overstappen. Dat biedt kansen!

Meer over