Variety vindt Sylvia Hoeks groot talent

13 januari 2017 09:21 | sterren | Door Televizier

Het Amerikaanse blad Variety heeft Sylvia Hoeks uitgeroepen tot een van de 10 Europeans to Watch. Variety denkt dat de actrice in 2017 haar internationale doorbraak gaat beleven.

We hebben Sylvia Hoeks al een tijdje niet meer op de Nederlandse televisie gezien, maar dat komt dus omdat ze flink aan de weg timmert in Hollywood. Bijvoorbeeld met de sf-film Blade Runner 2049 waarin ze naast Harrison Ford en Ryan Gosling te zien zal zijn. Blade Runner 2049 is het vervolg op Blade Runner uit 1999, met o.a. Rutger Hauer en wordt dit jaar uitgebracht. 

Sylvia en de andere 9 Europese talenten worden in het zonnetje gezet op het filmfestival in Berlijn op 9 februari.

The Lake

Blade Runner 2049 is niet het enige internationale project van Sylvia, ze speelt dit jaar ook een hoofdrol in de actiethriller The Lake. The Lake gaat over een team Amerikaanse mariniers, die een verloren gewaande schat ontdekken in een meer in Servië.

Overspel

Sylvia Hoeks brak in Nederland door met de film Duska, waarvoor ze een Gouden Kalf kreeg. Daarna speelde ze in films als De storm, De bende van Oss en Tirza en in series als Overspel en Bloedverwanten (foto). In 2013 was de actrice voor het eerst te zien in een internationale film: La migliore offerta.

Meer over