Tijd voor een feestje

Vast contract voor Hila Noorzai bij AVROTROS

1 november 2023 14:02 | sterren | Door Marjolein Vos

© Ruud Baan
Goed nieuws voor presentatrice Hila Noorzai. Dankzij een contract voor onbepaalde tijd wordt ze toegevoegd aan de vaste presentatie-ploeg van AVROTROS.

Dat maakt de omroep woensdag bekend.

Klussen

In de afgelopen drie jaar was de presentatrice al in verschillende programma's van AVROTROS te zien. Zo was ze actief voor EenVandaag en De Wereld van Morgen.

Journalistieke kant

Volgens de omroep mag Hila Noorzai binnenkort nieuwe programma's aan haar cv toevoegen waarbij 'haar journalistieke kant tot zijn recht komt'. "Hoewel ik er verder nog niets over kan zeggen weet ik dat zij niet kan wachten tot ze Nederland kan verrassen met een nieuw programma waarbij verschillende fysieke en psychologische uitdagingen centraal staan", aldus Bart Barnas, mediadirecteur bij de omroep.

Mijlpaal

"Een vast contract bij AVROTROS is een enorme mijlpaal in mijn carrière. Ik ben heel blij met het vertrouwen en de ruimte die ik krijg. Ruimte om, naast EenVandaag, aan spannende projecten te werken waar ik mijn nieuwsgierigheid en journalistieke interesse in kwijt kan. Daar heb ik enorm veel zin in!", aldus de presentatrice.

Meer over