Verloofde Patricia Paay blijkt minder vermogend dan verwacht

Robbert Hinfelaar, de vermeend vermogende verloofde van Patricia Paay, wilde in het openbaar geen uitspraken doen over zijn werk. Nu blijkt waarom.  

Hinfelaar wilde bij Show XL niet vertellen wat hij voor de kost deed, hoe zeer presentatrice Lucille Werner ook aandrong. Robbert is fortuinlijk opgegroeid, tijdschrift Quote schat het vermogen van de familie Hinfelaar op zo'n vier miljoen. Maar wat doet Robbert zelf?

Banken

Shownieuws ontdekte dat Robbert niet direct een briljant zakenman is. Hij had drie jaar een eigen kledingzaak in Turnhout die kopje onder ging. Daarna ging hij via een vriend aan de slag in een meubelzaak waar hij banken aan de man bracht. Inmiddels zou hij daar ook niet meer werken. Wat Hinfelaar momenteel doet is onduidelijk. Wel ontdekte Quote dat hij in elk geval niet staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Leeftijd

Roddelblad Privé stuitte nog op een ander saillant detail rond Robberts' verleden. Hij beweert 32 jaar te zijn, maar hij schijnt in 1992 nog op de kleuterschool gezeten te hebben. Dat maakt hem volgens het blad hoogstens 28 jaar oud. Daarmee wordt het leeftijdsverschil tussen hem en Patricia Paay een slordige 39 jaar.

Reageren