Met Minouche

Veronica Inside-analist René van der Gijp gaat trouwen

22 juni 2020 10:01 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wessel de Groot
Veronica Inside-analist René van der Gijp stapt binnenkort in het huwelijksbootje. De oud-profvoetballer en zijn vriendin Minouche geven elkaar op 16 juli het jawoord.

In gesprek met De Telegraaf vertelt Minouche over hun bijzondere dag, die er vanwege het coronavirus wel anders uit komt te zien dan ze voor ogen hadden. “Hoewel er dit jaar veel bruiloften afgezegd of verzet worden, gaan wij het doen zoals voorgenomen. De locatie en datum, daar hebben we niets aan veranderd”, stelt ze.

Jurk

“Ik heb mijn jurk al, die is schitterend. Ik ben hard aan het trainen en laat de zoetigheid even voor wat het is, want ik moet er nog wel in kunnen over een paar weekjes. Aankomende week ga ik hem doorpassen. Of René hem mooi vindt? Die heeft hem nog niet gezien en dat mag hij ook niet tot de dag zelf.”

Kers op de taart

René, die zijn vriendin leerde kennen omdat hun zoons bij elkaar in de klas zaten, verloor in 2016 zijn vriendin Daniëlle Sijthoff. De man met de lach aan zijn kont vond dus opnieuw het geluk, dit keer bij Minouche. “René en ik zijn knettergek op elkaar, we zijn beiden al een keer eerder getrouwd geweest, dus we hebben het al eens meegemaakt. Maar dit is voor ons wel echt de kers op de taart.”

Meer over