Victoria Koblenko en Manuel Broekman geven bedgeheimen prijs

Heel Nederland kan nu meeluisteren met de bedverhalen van Halina Reijn, Manuel Broekman en Victoria Koblenko. Ze delen pikante details over hun seksleven.

Helaas moet je er wel voor betalen als je nieuwsgierig wordt naar de bedgeheimen van deze acteurs. Ze delen hun verhalen namelijk voor een campagne van Vodafone, waarvan de opbrengst bestemd is voor de organisatie dance4life. Het enige dat geïnteresseerden moeten doen is 0906-0613 bellen. Dit kost 1,40 euro per keer.

Manuel Broekman

Manuel Broekman laat in het persbericht van dance4life weten: “Ik sta er om bekend dat ik redelijk makkelijk praat over mijn seksleven. Maar nu deel ik mijn verhaal met een groter doel; bijdragen aan het werk van dance4life! Alleen als seks bespreekbaar wordt gemaakt, dan kunnen we de verspreiding van hiv en aids terugdringen.”

Voor de serie Verliefd op Ibiza ging Manuel al regelmatig uit de kleren en ook in de media schaamt de acteur zich er niet voor te vertellen dat hij niet vies is van onenightstands.

Victoria Koblenko

Ook voor Victoria Koblenko was het geen probleem om een boekje open te doen over haar seksleven. Ze is absoluut niet verlegen. Vorige week donderdag verscheen ze nog in het programma 24 Uur Met van Theo Maassen, waar ze erg close met Theo was. Ze besprong hem om de haverklap en liet zich gewillig masseren.

Dance4life

De verhalen die de acteurs met ons delen zijn onderdeel van Let's talk about sex, een campagne waarmee Vodafone dance4life steunt. Dance4life wil samen met jongeren werken aan een wereld zonder aids. De campagne loopt nog tot en met 28 februari.

Reageren