Victoria Koblenko heeft een nieuwe liefde

2 maart 2016 10:02 | sterren | Door Televizier

© Anouck Wolf/BNN

Slecht nieuws voor de mannen. Victoria Koblenko heeft een vent aan de haak geslagen. "Al een tijdje, maar ik zeg er in de media weinig over. Omdat alles wat ik erover vertel wordt beoordeeld.

Voor welke man de Oekraïense is gevallen, is nog onbekend. Maar ze is in de zevende hemel. "Ik heb het gevoel dat er bij ons inmiddels een goede balans is tussen een relatie en verliefdheid. Het grote vuur dat we in het begin voelden, hebben we een soort van onder de knie. En nu kunnen we verder bouwen." 

Gelukkig 

De presentatrice laat een interview met Flair weten dat ze gelukkig is in deze relatie. "Ik kan wel stellen dat ik in de liefde supergelukkig ben. In het verleden heb ik eerder een lange relatie gehad waarin ik heel verliefd was, maar achteraf gezien was ik er op dat moment nog niet aan toe om mezelf vast te leggen. Daarna kwam er een relatie waarin ik me wel helemaal wilde storten, maar er was niet genoeg verliefdheid om dat te ondersteunen." 

Levchenko

Na vijf jaar samen te zijn geweest gingen Victoria en ex-voetballer Evgeniy Levchenko in 2010 uit elkaar. In 2014 besloten ze hun relatie een nieuw leven in te blazen. Wanneer het koppel uit elkaar ging is niet bekend. 

Meer over