Victoria Koblenko slachtoffer overval

Victoria Koblenko is afgelopen weekend gewond geraakt door een gewelddadige overval. De actrice hield er een gebroken middelvinger aan over.

Koblenko parkeerde vorig weekend haar auto voor een restaurant in Amsterdam toen twee overvallers plotseling haar autoruit insloegen met een baksteen. Victoria zat nog in de auto en de glasscherven vlogen in het rond. Het moet een behoorlijk traumatische ervaring zijn geweest.

Woedend

Victoria is vooral woedend door de overval. De actrice schrijft op haar Facebook-pagina: “Om je kapot te schamen! Dat geld wat we nu collectief uitgeven aan een nieuwe autoruit en mijn eerste hulp bezoek had naar giro 555 gemoeten!”

Foto

Bij het bericht deelt Victoria ook een foto waarbij ze haar in verband gewikkelde middelvinger opsteekt. "Deze gebroken middelvinger draag ik met trots op aan die twee sukkels die afgelopen weekend mijn autoruit insloegen met een baksteen op het parkeerterrein van een Amsterdams etablissement”.

Afbeelding


Bidden

De overvallers mogen wel oppassen dat ze de felle actrice niet tegenkomen op straat. "Ik zou maar bidden dat als ik jullie de volgende keer tegen kom dat ik weer zo wijs ben om je nĂ­et achterna te rijden," aldus Victoria.

Reageren