Video: Roy Donders kent Ruud Gullit niet

28 mei 2014 11:13 | sterren | Door Televizier

Zijn juichpakken voor het WK voetbal zijn niet aan te slepen, maar van voetbal heeft Roy Donders geen kaas gegeten. In zijn realityserie bekende Roy nog nooit van Ruud Gullit te hebben gehoord.

Roy Donders is op dit moment ongekend populair. Voor de Jumbo maakte hij zogenaamde juichpakken voor het WK voetbal.

Winst

De trots van het Tilburgse Broekhoven loopt helemaal binnen nu zijn speciale huispakken als warme broodjes over de toonbank vliegen. Voor elk verkocht pak krijgt Roy 5 euro. Dat levert de realityster meer dan een half miljoen euro op!

Ruud Gullit

Roy zal zelf waarschijnlijk niet in z'n juichpak voor de buis zitten. "Ik hou egnie van voetbal", vertelde hij in zijn programma Roy Donders: Meer dan Stylist van het Zuiden. Het werd helemaal mooi toen Roy bekende niet te weten wie Ruud Gullit is. De man van zijn zus Rian viel steil achterover toen hij het hoorde: "Ruud Gullit, wie kent Ruud Gullit nou niet? Heel Nederland kent Ruud Gullit en daarbuiten!"

Meer dan Stylist van het Zuiden

Royke houdt zich liever bezig met waar hij wel veel verstand van heeft: kleding. Elke week is de Brabander op dinsdag bij RTL 5 te zien in zijn eigen realityserie. Kleding en harde krullen blijken zijn lust en zijn leven. 

Zijn programma is erg populair. Roy kan elke week weer hogere kijkcijfers noteren.

Zie hier het stukje waarin Roy bekent nog nooit van Ruud Gullit te hebben gehoord.

Meer over