Viktor Brand gestrikt voor Thuis op Zondag

SBS blijft presentatoren uitproberen bij Thuis op Zondag. Zo mag na Patty Brard en Kees Tol ook Viktor Brand een poging wagen naast Kim-Lian van der Meij.

Na het vertrek van Dirk Zeelenberg besloot SBS 6 dat Kim-Lian van der Meij tot het eind van dit seizoen verschillende co-hosts naast zich krijgt.

Wisselende duo's

Patty Brard was de eerste die een poging mocht wagen het matig bekeken programma tot een goed eind te brengen. Met 350.000 kijkers deed ze het een stuk beter dan Dirk in z'n laatste show. Hij wist toen 235.000 mensen te bekoren. Aankomende zondag is de beurt aan Kees Tol, met wie Kim-Lian ook al gewerkt heeft toen ze samen deel uit maakten van het in 2014 jammerlijk geflopte Show Vandaag.

Viktor Brand

De week daarop is de beurt aan Viktor Brand (45). Bij 100% NL  vertelde hij geboekt te zijn voor Thuis op Zondag, maar hij houdt wel een slag om de arm: "Het programma zou misschien best bij me passen. Ik heb best een drukke agenda. Ik zou het heel leuk vinden om het af en toe te doen, maar elke zondag?!". Mocht Brand de vaste presentator worden, dan is hij voortaan op zondag drie uur aan één stuk te zien. Na Thuis op Zondag staan namelijk dubbele afleveringen van zijn interieurprogramma VT Wonen geprogrammeerd.

Kim-Lian van der Meij

Daarnaast is het nog zeer de vraag of Kim-Lian van der Meij zin heeft om nog lang door te gaan met het programma. Nog voordat Dirk de eer aan zichzelf hield, zei Kim-Lian in een interview met Privé dat ze de show pittig vond omdat ze iedere zondag haar gezin moest missen: " We zijn nog niet zo gek lang bezig, dus het gaat nog wel. Maar ik kan wel begrijpen dat Irene Moors er na vijftien jaar klaar mee was. Ik denk nu soms al: "Ja, het is wél elke zondag… " Van tevoren denk je dat het je gemakkelijk lukt. Maar je mist wel een dag in het weekend die je voorheen met je gezin doorbracht."

Reageren