Open Kaart

Viktor Verhulst is zich bewust van voordelen van bekende vader

2 november 2023 20:55 | sterren | Door Marjolein Vos

© Tom Cornelissen
Het wordt weer smullen voor tv-kijkend Nederland, want vanaf zondag start het nieuwe seizoen van De Verhulstjes. Onlangs ging Viktor Verhulst met Robbert Rodenburg in gesprek voor de online serie Open Kaart. Hierin vertelt hij onder meer over de voordelen van 'de zoon van' zijn en over zijn vriendin Sarah Puttemans.

Viktor is de eerste internationale gast van Robbert in zijn serie.

Bekende vader

De presentator vertelt dat het voor hem 'heel natuurlijk en normaal' voelt dat hij een bekende vader heeft. Hij stond namelijk al in de spotlights toen Viktor nog geboren moest worden. En het heeft ook positieve kanten volgens hem. 

Dat Studio 100-baas Gert Verhulst zijn vader is, heeft heel wat deuren voor hem geopend. "Meer dan voor iemand die geen bekende vader of moeder heeft. Daar heb ik nooit flauw over gedaan. Maar aan de andere kant: het betekent ook dat als die deuren opengaan, er vanaf de start meteen een bepaalde verwachting is."

Druk

En die verwachtingen waren voor hem niet altijd makkelijk. Zeker in zijn jongere jaren ervaart hij daar druk van. "Je wil niet heel je leven lang 'het zoontje van' blijven", vertelt hij maar inmiddels heeft hij zich er wel bij neergelegd dat hij zijn vader niet zal evenaren. "Wat die man voor elkaar gekregen heeft, dat is zo uitzonderlijk." Ook vertelt hij dat zijn vader zijn grootste klankbord is en dat hij regelmatig naar zijn pa gaat voor advies.

Liefdesleven

Voor wie nieuwsgierig is naar de vriendin van Viktor, moeten we teleurstellen. Ze is niet te zien in het nieuwe seizoen van het programma. "Mijn vriendin en ik zijn niet samen te zien in de show, maar we zeggen ook niet dat dat nooit gaat gebeuren. De show is eigenlijk begonnen toen we net samen waren en we vonden het toen het gezondst om zo te houden, om geen druk van buitenaf te krijgen. En dat heeft voor ons heel goed uitgepakt", vertelt hij tijdens het gesprek. En stiekem vindt hij het ook wel fijn om het nog even voor zichzelf te houden.

Kijk de hele uitzending hieronder.

Vanaf 5 november is het vijfde en nieuwste seizoen van De Verhulstjes te zien bij Videoland

Meer over